Cavatast 2012

     

Tiquets

Informació legal

El Patronat Municipal de Turisme de Sant Sadurní d'Anoia, no es responsabilitza de la informació no elaborada per aquesta entitat o publicada sense el seu permís. Tampoc es fa responsable de la informació continguda en pàgines web alienes connectades directament o indirecta per enllaços amb les pàgines del Patronat Municipal de Turisme de Sant Sadurní d'Anoia. La presència d'enllaços en les pàgines web del Patronat Municipal de Turisme de Sant Sadurní d'Anoia té finalitat merament informativa i no suposa en cap cas suggeriment, invitació o recomanació d'aquests enllaços.

El Patronat Municipal de Turisme de Sant Sadurní d'Anoia declina qualsevol responsabilitat que es derivi de la mala utilització dels continguts de les seves pàgines i es reserva el dret d'actualitzar-los, eliminar-los, limitar-ne o impedir-ne l'accés quan ho consideri convenient.

El Patronat Municipal de Turisme de Sant Sadurní d'Anoia no es responsabilitza dels possibles errors de seguretat que es poguessin ocasionar per utilitzar ordinadors infectats amb virus informàtics. Tampoc no es responsabilitza dels errors ocasionats per la utilització de navegadors amb versions no actualitzades.

No és permès, d'acord amb la legislació vigent, la còpia, reproducció, distribució, comercialització o qualsevol altra activitat que es pugui fer amb la informació d'aquestes pàgines web, sense l'autorització prèvia del Patronat Municipal de Turisme de Sant Sadurní d'Anoia.

Dades del responsable del web www.cavatast.cat

Titular: Patronat Municipal de Turisme de Sant Sadurní d'Anoia
Identificació fiscal: P5824005B
Adreça: C/ Hospital 23, Sant Sadurní d'Anoia - 08770 (Barcelona)
E-mail: turisme@santsadurni.cat

Llei de protecció de dades (LOPD)

En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, l'informem que, omplint qualsevol formulari en aquest lloc web, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers del Patronat Municipal de Turisme de Sant Sadurní d'Anoia, amb el fi d'informar i atendre les seves demandes tot protegint-les de terceres persones que no gaudeixin del seu consentiment exprés. Tanmateix, l'informem de la possibilitat d'exercir el dret d'accés, rectificació o cancel•lació de les seves dades de caràcter personal enviant un correu electrònic a turisme@santsadurni.cat o adreçant-se per carta al Patronat Municipal de Turisme de Sant Sadurní d'Anoia, C/ Hospital 23, Sant Sadurní d'Anoia - 08770 (Barcelona), indicant clarament en l'assumpte: tutela de drets LOPD.


Organitza

logo logo logo

Amb el suport de

logo            logo       logo
logo logo logo logo
 

Patronat de Turisme | Galeria d'imatges | Sala de Premsa | Contacte | Informació Legal
Disseny web: Quadricula web+media